Започна “Неделата на мажите” во Рамстор Мол

0
578
Banner_1000x500

По “Недела на жената” во Рамстор Мол, започнува Недела на мажите”, дел од  акцијата “Месец на модата” во Рамстор Мол.

Во пресрет на големи прослави, свадби, матурски, полуматурски прослави, Рамстор Мол за сите вас направи голема акција на попусти и промоции кај сите трговци кои нудат машка гардероба.

Бидете подготвени за уживање во незаборавен шопинг од 13.05 до 19.05 во “Недела на мажите”