“Vjeruj u Ljubav“ Не е единствената песна по која ќе го паметиме Оливер Драгоевиќ

0
545

Неговите песни се спомен кој останува засекогаш! Луѓето низ неговите песни се заљубуваа, раскинуваа, тагуваа, но и се радуваа…така и ќе остане засекогаш.

Неговите песни ќе живеат засекогаш во нас. Пееше насекаде низ светот, ЊуЈоршката “Карнеги Хол“, Лондонскиот “Ројал Алберт Хол“, Париската Олимпија и Сиднејската Опера, доби премногу награди, но славата никогаш не го поведе.

Ајде да испееме некој од неговите хитови…