Вистинскиот господин мора да поседува вештини и во кујната!

0
750

Знаете дека мажите кои знаат да готват се попривлечни за жените. Тоа значи дека тие ја покажуваат својата креативност и интерест за нешто повеќе од тератаната и колите. Во продолжение погледнете неколку вештини што треба да поседува еден господин во кујната.

Да знае да направи карамелизиран кромид

Да знае како да пресече парчиња месо

Да користи зачини

Импресивни вештини со ножот

Да направи омлет

Да знае да направи совршен бифтек

Да ја сервира храната

На тема основни вештини во кујната,совети од Гордон Ремзи.