Вила во Шпанија која е сон на сите за летово

0
62

El Cipres е вила на југот од Шпанија која ќе ве остави без здив. Сеој од нас сака да ужива во преубавата Шпанија, посебно кога има можност да ужива во ваква вила. Замислете овде да сте со пријатели… па забава секој ден…

Се наоѓа во близина на Гибралтар и има поглед лудило кон африканскиот брег.

Заборавивме за цената…13.9 милиони евра.

Погледнете ја галеријата…