Тој изненади на филмското платно,а таа?

0
428

ја погледнавте последната фотосесија на Ирина Шаик? Изгледа премногу добро.

Некако на многумина не им е јасно, како може некој да ја замени, па особено со Лејди Гага?!?!?!