Тамара Тодевска е нашата гордост

0
112

Тамара Тодевска успеа да ја внесе Северна Македонија во финалето на Евровизија во Тел Авив Израел. Таа беше прогласена како прва претставничка која оди во финале.

Песната Proud која е навистина една одлична песна со голема порака во неа, ја има напишано Коста Петров.

Стискаме палци за Тамара во сабота.