ВИДЕО: Слушнете ја песната што ќе не претаставува на Евровизија

0
161

Тамара Тодевска ќе ја претставува Северна Македонија на Евровизија оваа година.

Песната PROUD е одлична нумера која има светски предиспозиции и според многумина е досега најголем хит и со потенцијално највисок пласман.

Слушнете ја