Секс и поп музика е секогаш добитна комбинација, кој спотови не може да ги заборавиме?

0
567

Сцените од спотот на “Wicked game”, Мадона, Принц, и неколку други изведувачи навистина знаеле како да ја подгреат температурата.

Кој се најсексипилни видеоспотови на сите времиња?