Последни 6 епизоди за Game of Thrones

0
527

Хит серијата на НВО Game of Thrones во Април 2019 година, според сегашните најави ќе биде емотувана за последен пат.

Сезоната ќе се состои од само шест епизоди кои ќе бидат прикажувани како долгометражни филмови. Се очекува во нив да стане јасна судбината на секој херој и секој дом, кои преживеале до сезона 8.