Погледнете видео како да го избркате вирусот од рацете.

0
532

Познатиот магазин “Гардијан“ преку едноставен трик објаснува и едуцира за важноста од миењето раце.

Погледнете го видеото во кое се прикажува како сапунот го брка вирусот: