Поглед на “Големото Јаболко“!

0
329

Сите агли на Њујорк се прекрасни. Но, кога ќе погледнете како изгледа Менхетен, во 12 ч, навечер, поинаква убавина. Кратко видео кое ќе ве остави без зборови..