ПАЗАРУВАЊЕТО СО CASHBACK WORLD КАРТИЧКАТА НЕ БИЛО НИКОГАШ ПОЛЕСНО!

0
325

Купувањето или пазарувањето треба да биде забавно. Токму затоа Cashback World (Кешбек Ворлд) нуди можности за пазарување кои одговараат секому. Со Cashback картичката на myWorld (мајВорлд) можете да пазарувате било каде, без разлика дали се работи кај некој од големиот број на Трговски партнери или пак се работи за онлајн пазарување и да заработите пари или поени кои потоа можете да ги користите за пазарување.

Со секое пазарување добивате до 5% назад од износот на пазарувањето. Она што е интересно е што износот Ви се исплаќа на Вашата сметка во банка, а минимален износ за исплата се врши по собрани 200 денари. Shopping Points (Шопинг поени) се нешто кое ги прави посебни и различни.  Со секое купување собирате и Shopping Points со што си обезбедувате значителни заштеди од Shopping Point Deals. Она што е најинтересно е што искористените Deals повторно носат Cashback и Shopping Points.

Можностите и убавините од пазарувањето со Cashback картичката се огромни и токму затоа таа со години е најбараниот продукт во јавноста.

Пазарувањето со Cashback World картичката не било никогаш полесно.

 

КАКО СЕ КОРИСТИ CASHBACK WORLD КАРТИЧКА?

Многу е едноставно: Покажетe ja вашaта Cashback картичка на касата кај Трговскиот Партнер на myWorld пред да платите и ќе ги добиете вашиот Cashback и Shopping Points. Едноставно користете ја картичката како и која било друга лојална картичка! Сепак, со Cashback World добивате повеќе пари: враќање пари при секое купување и Shopping Points!

Преглед на сите Трговски Партнери кои прифаќаат Cashback World Card можете да најдете на интернет страницата www.cashbackworld.com

КАКО МОЖЕТЕ ДА ДОБИЕТЕ CASHBACK CARD?

Cashback World ви нуди неколку опции за добивање на картичка.

Виртуелна картичка: Кога ќе се најавите на Cashback World со Вашите податоци за најава, вашата Cashback картичка е достапна во Мојот Профил за печатење. Истиот можете да го испечатите и потоа да го користите на тој начин при вашето пазарување. Можете, исто така и да го зачувате на вашиот смартфон и да го користите дигитално преку мобилната апликација кај Трговските Партнери.

Пластична картичка: Доколку имате добиено флаер за регистрација од некој што го познавате, ќе добиете пластифицирана Cashback картичка (која се наоѓа на самиот флаер) и ќе можете да ја користите при пазарувањето.

Кобрендирана или целосно брендирана картичка: На Cashback World страницата ќе најдете голем број Трговски Партнери на Cashback World во ваша близина кои нудат брендирани Cashback Cards со нивното сопствено лого и на тој начин можете да добиете Cashback картичка со логото на вашата омилена локална продавница. Секако, оваа картичка е важечка кај сите останати Трговски Партнери.