Номад ни покажа како треба

0
479

Кафе Номад покажа како треба да се биде општествено одговорна компанија во овие тешки времиња за сите нас.

На нивниот профил на Facebook објавија дека медицинскиот персонал на комплекс клиники Мајка Тереза ќе може да се освежи и да испие кафе бесплатно во наредниот период.

Браво Номад, големо браво

Posted by NOMAD Coffee Bar on Понеделник, 16 март 2020