Направете си кафе по мерак и дома

0
327

Во време на зголемена свесност кај луѓето и почитување на мерките за спречување од коронавирусот, од денеска целосно се затворени на неопределно време кафичите.

Но, тоа не треба да не спречи да пиеме добро кафе.

Еве како да подготвите врвно кафе и дома