Mel B најави турнеја на Spice Girls ?

0
926

Ако веста за нивната турнеја е вистинска, тогаш ова ќе биде нивно прво заедничко појавување од турнејата Viva Forever од 2007 – мата година.

Девојките од групата последно настапија заедно во 2012 година на Олимпијадата во Лондон. Оттогаш, во медиумите постојано се шпекулира дека популарната група наскоро ќе оди на турнеја, па да видиме дали овојпат тоа е вистина.

Во гостувањето во емисијата на Џејмс Корден, Мел Би ги открива деталите: