Мажот во очите на жената со Миа Костова

0
386

Важи за една од највлијателните инфлуенсери во Македонија, познатата водителка на забавната емисија Бекстејџ и девојка која го водеше првиот официјален избор на Мажи на Годината во Македонија. За нејзините почетоци, одличен изглед и нешто повеќе за мажите, дознајте од Миа Костова.

Која е Миа Костова? Како Миа се најде на ТВ е краните? Кажи ни нешто повеќе за твоите почетоци?

Миа е уствари една најобична девојка која всушност секогаш прави она што сака без да и е важно мислењето на светот. Ако јас легнам и се разбудам среќна, ништо друго не ми е важно. Инаку како и за многу работи во животот така и телевизијата ме најде мене, не јас неа. Далечната 98-99 на плажа во Охрид ме најде Мартин 99 кој беше убеден дека сум лице за на ТВ. Очигледно не згреши. После првото пробно снимање на терен со анкета, влегов во студио и станав дел од популарното 99 Action со свои 14 години.

Целосното интервју прочитајте го на friday.mk.