Македонија на мапата со коронавирус

0
106

Компанијата ГДИ изработи интерактивна мапа со која може да се има детален увид во состојбата со коронавирусот во Македонија. На мапата се претставени детално локациите од каде доаѓаат сите заболени, годините, како се заразиле. Секоја чест за ГДИ.

Погледнете ја на следниот линк