Купувајте часовници Calvin Klein преку нашата онлајн продавница

0
738

www.fridayshop.mk е првата специјализирана продавница за мажи кај нас, која за прв пат понуди производи за дами.

Имено на онлајн продавницата сега можете да купувате часовници од брендот Calvin Klein. Со секое купување производот ви се доставува до вашиот дом во рок од 24 часа.

Секоја од вас ќе може да најде производ и за својот сакан.

Погледнете ја целата колекција на следниот линк.