“КУМ“ во изведба на 2 Cellos

0
576

Познатиот тандем Лука Шулиќ и Стјепан Хаусер објавија нов спот, овој пат станува збор за добро познат soundtrack од филмот “Кум“(The Godfather). Спотот е снимен на Истра.

Погледнете ја извонредната изведба: