Кралица на бизнис изгледот!

0
1138

Одкако ги роди близнаците Ели и Александар, ретко можеме да ја видиме во јавноста ако не станува збор за некој голем настан.

Адвокатката за човекови права, Амал Клуни, сопругата на Џорџ, секогаш кога е бизнис изгледот во прашање ја остава јавноста подзината. Небаре го доби епитетот “кралица на бизнис изгледот“.

На неодамнешната Конференција на обединетите нации ги украде повторно сите погледи, погледнете сами: