Кој се есенските класици?

0
778
Безвременски: крем и црн капут!
Во ладните денови кои следуваат капутите играат главна модна улога во сите дневни и вечерни изданија.

Постојат безвременски модели кои може да ги наречеме есенски класици, а со кои треба да се подновите пред студенилото да ве начека неподготвени.