Кој град е вашиот избор за новогодишните празници?

0
500

Ништо поубаво кога, чаша топло вино ќе легне во ладните дланки а околу вас светилки, божиќен и новогодишен амбиент…

Рим, Милано, Лисабон, Мадрид, Париз, Истамбул, Москва…? Голема е понудата а деновите се избројани за новогодишната вечер, која во некој места и не се пропушта…

Ова е период од годината кога секој град блиска во својот полн сјај, на улиците се среќаваат насмеани туристи, кога плоштадите се преполни, базари, паркови, булевари иако е надвор ладно…Но ништо страшно, секогаш најубаво ќе се стоплиме со познатиот божиќен напиток, варено вино со цимет и расположението ќе тргне во вистинска насока.

Ајде да погледнеме како изгледаат дел од светските метрополи, па вие одлучете која од нив би ја виделе во живо…

Москва:

Мајами:

Берлин:

Париз:

Лондон: