Кога младите ќе го преземат кормилото-Запознајте го Младиот менаџер на годината!

0
411

Има само 25 години, а веќе има големо искуство во бизнисот. Ко-сопственик е на компанијата за органска храна Midway Middle East во Дубаи, а во Македонија е заменик генерален директор и главен двигател на иновативноста во Адора инженеринг.

Ексклузивно интервју со најдобриот млад менаџер за 2018 година во Македонија, Душко Чифлиганец можете да го прочитате на friday.mk