Како се станува Маж со трајни вредности? Ексклузивно интервју со Трифун Костовски

0
220

Трифун Костовски, човек кој има оставено навистина траен белег во општеството. Човек кој е тешко да се опише, бидејќи неговото портфолио е огромно. Познатиот бизнисмен, филантроп и поранешен градоначалник на Скопје, оваа година ја доби наградата за Маж со трајни вредности во општеството, на првиот избор на Мажи на Годината 2018.

Ексклузивното интервју можете да го прочитате на friday.mk.