Кајли Џенер го прослави вториот роденден на Сторми

0
381

Сторми Вебстер, иако полни две години, имаше луксузна роденденска забава, испланирана од нејзината мајка Кајли Џенер.

Всушност, се работеше за своевиден „карневал на глави“, бидејќи сè беше украсено со персонализирани детали со лицето на девојчето.

За децата имаше постојана забава, интерактивни играчки, а лицето на Сторми беше насекаде. Без разлика што на некого целиот концепт може да му изгледа застрашувачки, повеќе од очигледно е дека сите навистина се забавувале.