Дома Lifestyle Celebrity И кралицата Елизабета во самоизолација

И кралицата Елизабета во самоизолација

0
387
WARNING: Embargoed for publication until 00:00:01 on 21/04/2016 - Programme Name: Elizabeth at 90: A Family Tribute - TX: 21/04/2016 - Episode: n/a (No. n/a) - Picture Shows: **STRICTLY EMBARGOED UNTIL 00:00:01HRS THURSDAY 21ST APRIL 2016** HRH The Prince of Wales, HRH The Queen - (C) Crux Productions - Photographer: -

Кралицата Елизабета одлучи заедно со сопругот Филип, до крајот на пандемијата од коронавирусот да биде во дворецот Виндзор во самоизолација.

„Таа се чувствува добро, но јасно е дека е најдобро да се тргне навреме. Последните неколку денови се сретна со многу луѓе, а притоа наскоро ќе наполни 94 години“, вели извор близок за кралското семејство.

Самата таа припаѓа на ризичната група, а притоа стравува и за здравјето на своите најмили и здравјето на своите граѓани.