Која жена зрачеше со сексипил за пречекот на Новата година?

0
1825

“Како зрачиш, така привлекуваш“ ,вели Љупка Митрова.

 

Женствена со доза на сексипил како вистинска холивудска ѕвезда,за Новогодишната ноќ ги впери погледите во неа. Ексклузивно за ubava.mk упатува порака до сите жени, прочитајте…

“Како зрачиш, така привлекуваш….Нека 2019 биде исполента со многу многу насмевки, задоволства, радост во очите, здравје, среќа и хармонија. Нека сјае како мојот фустан хаха. Ова е мојата порака за 2019, мислам дека и мојот новогодишен изглед го кажува тоа. :))“,Љупка Митрова до вас убави жени.