“Harry & Meghan: A Royal Romance”

0
460

Сочни детали за приватниот живот на принцот Хари и Меган можеме да дознаеме преку филмот “Harry & Meghan: A Royal Romance”, филмска адаптација на нивната љубовна приказна.

Филмот е продукција на тв мрежата “Lifetime”, во него може да се види вистинската љубовна приказна за тоа како се запознале и како се развивала љубовта на принцот Хари и Меган.

Според физиономијата на ликовите можете да забележите колку внимателно се бирале ликовите. Доколку ве заинтересирав а сеуште не сте го гледале филмот, еве ѕирнете во треилерот.