Гага: Успеа да го извлече најдоброто од мене!

0
505

Гага во интервју открива дека Бред ѝ забранил на сет да се крие зад своите маски и екстравагантни облеки, а на едно снимање ѝ дал влажни марамчиња за да ја отстрани шминката.

“Поради тоа успеав да го постигнам невозможното, бидејќи кога девојката која ја глумам вели дека се чувствува грдо, тоа беше реално. Ужасно сум несигурна. Тој е заслужен за тоа што филмот е таков каков што е. Тој е неверојатен визионер и уметник. Успеа да го направи она што никој претходно не го направи – се чувствував пријатно без шминка и со природна боја на коса”, откри пејачката.