ФОТО: Дејвид Бекам ги поби сите шпекулации за разводот

0
64

Дејвид Бекам постојано е на мета на медиумите шпекулирајќи за неговиот живот.

Не знам колку пати досега сме прочитале за неговиот развод, за тоа дека имал љубовница.

Но, ниту еднаш Дејвид не го има изгубено џентлменското во него. Важи за посветен родител, сопруг, успешен во бизнисот по спортот.

Еве ја фотографијата со која ги демантира сите последни шпекулации по повод денот на жената.