Форбс : Запознајте го Македонецот кој се бори против загадувањето на воздухот со апликација

0
376

Кој е Горјан? 

Горјан е софтверски инженер, еко активист, ТЕД говорник и креатор на МојВоздух. Тоа е описот ако сакам да изгледам важен. Горјан всушност е 25 годишен програмер кој се обидува своите знаења да ги вложи во подобрување на проблемите со кои што се соочуваме во Македонија.

Интервјуто во целост прочитајте го на www.friday.mk.