Ексклузивно интервју со мажот на годината за 2018, д-р Владимир Чадиковски

0
602

Ексклузивно интервју со Д-р Владимир Чадиковски, Маж на годината за 2018 Човекот кој невозможното го прави возможно. Човек кој е омилен лик кај сите. Прочитајте го целото интервју за Friday.mk на доктор Владимир Чадиковски. Зборува за својот успех, идните цели, како го започнува денот и што му претставива времето поминато со синот.