ДЕНОВИ НА ВИНО И ЉУБОВ ОД 12 ДО 14 ФЕВРУАРИ ВО РАМСТОР МОЛ

0
358

Од 12 до 14 февруари во Рамстор Мол ќе се одржат Денови на вино и љубов. Овие посебни магични денови на љубовта и виното поминете ги во романтична атмосфера со вашите сакани и бидете дел од дегустацијата на вино во соработка со винариите Шато Сопот, Бовин и Стоби.

Она што не треба да го заборавите е дека поради деновите на љубов и вино во Рамстор Мол ќе продолжат големите попусти од Garage Sale, така што покрај уживањето во добра чаша вино и споделувањето на љубов, сите посетители ќе можат да уживаат во одличните можности за шопинг и да ги искористат големите попусти.

Бидете дел од оваа атмосфера и дојдете заедно да споделиме љубов и да наздравиме за убавите моменти.