Да го победиме КОРОНАВИРУСОТ! Советува како, Д-р Жан Митрев.

0
378

Кардиоваскуларниот хирург, д-р Жан Митрев, во видео обраќање до граѓаните објаснува за настанувањето на коронавирусот но и советува како да се справиме.