5 типови на мажи кои жените најмногу ги сакаат

0
225

Жените пред се сакаат мажи кои се сигурни во себе и кои знаат што сакаат во животот. Според многу експерти, тоа им е најважно на поголемиот дел од девојките. Еве какви типови на мажи најмногу сакаат жените.

Интелектуалци

Тоа што си штребер, не значи ништо во очите на жената. Тоа значи дека со вас можат да водат разговори на интересни теми.

Мажи со самодоверба

Ако доволно веруваш во себе и си самостален, не бегаш од донесување на одлуки и одговорности, тогаш сите недостатоци ти се опростени.

Креативци

Уметници во било која област, секогаш биле јако привлечни на жените. Креативноста носи страст, и способност на нешто да се посветиш.

Џентлмени 

Внимателни, љубовни, културни… Тоа се мажите кои ги третираат жените како вистински дами.

Романтични типови

Романтичните типови уживаат да разговараат за чуствата. Можеби не се за долги стази, но секоја ќе падне на нив.